Івано-Франківськ

Всі в один день: у Лисці троє військових одружилися зі своїми обраницями (ФОТО)

Звичайний робочий день , 6 жовтня у Лисецькій селищній раді перетворився на урочистий та символічний день.

Всі в один день: у Лисці троє військових одружилися зі своїми обраницями (ФОТО)

У Лисці троє військовослужбовців разом із своїми нареченими стали на весільний рушник. Щоби поєднати свої серця із нареченою Софією Клизуб із Тернопільщини у короткотермінову відпустку прийшов із зони бойових дій 23-річний житель Старого Лисця Василь Оленюк. Про це повідомляє селищна рада у Фейсбук, пише ПІК.

Війна не стала на заваді для сімейного щастя 30-річного військовослужбовця Михайла Сікори зі Старого Лисця та нивочанки Іванни Бабій.

Всі в один день: у Лисці троє військових одружилися зі своїми обраницями (ФОТО)

Побрався зі своєю нареченою Ганною Цалко зі Старого Лисця у день свого 50-річчя житель села Залуква Іван Лесів, що після поранення наразі перебуває на лікуванні.

311113180 177164628166285 7852963825099501633 n scaled

“Коротка церемонія одруження, яку для кожної пари провели керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Микола Федоришин та секретар селищної ради Галина Матієшин, скріпила наміри кожного у такий відповідальний воєнний час стати подружжям, аби в горі та радощах спільно розбудовувати власну родину”, – йдеться у повідомленні.

Перемоги, мирного неба та щасливих років спільного подружнього життя у вільній Україні вітаючи нові українські сім’ї побажав молодятам очільник громади Анатолій Лущак.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено