Івано-Франківськ

Суд зобов’язав Держлісагенство призначити на посаду головного лісівника Прикарпаття Олега Ярошика

Щоправда, йдеться про рішення суду першої інстанції.
lis15

12 жовтня Івано-Франківський окружний адміністративний суд у відкритому судовому засіданні розглянув позов Олега Ярошика до Державного агентства лісових ресурсів України та Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Предметом розгляду стало ігнорування згаданими установами результатів конкурсу на зайняття вакантної посади начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства, пише ПІК із посиланням на “ТФ“.

“Визнати протиправною бездіяльність Державного агентства лісових ресурсів України щодо не призначення Ярошика Олега Володимировича на посаду начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства, як переможця конкурсу, визначеного на підставі наказу Держлісагенства від 02.02.2022 №38-к”, – йдеться у документі.

Відтак суд першої інстанції зобов’язав Державне агентство лісових ресурсів України призначити Ярошика Олега Володимировича на посаду начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства, як переможця конкурсу, визначеного на підставі наказу Держлісагенства від 02.02.2022 №38-к.

Визнати протиправними дії Івано-Франківської обласної державної адміністрації (обласної військової) щодо розгляду питання погодження на призначення Ярошика Олега Володимировича начальником Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства”, – долали у документі.

Нагадаємо, що всупереч результатів конкурсу наказом № 202-к Державного агентства лісових ресурсів України на посаду начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства призначено Сергія Кокоця.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено