Івано-Франківськ

У мерії Миколаєва СБУ зловила “крота”: передавав дані окупантам (ФОТО, ВІДЕО)

Зрадником виявився начальник комунального підприємства "Миколаївська ритуальна служба".

У мерії Миколаєва СБУ зловила "крота": передавав дані окупантам (ФОТО, ВІДЕО)

СБУ під час наради у мера Миколаєва затримала російського агента, одним із завдань якого було організувати потужну агентурну групу спецслужб РФ. Зловмисник “здавав” ворогу персональні дані військовослужбовців ЗСУ, СБУ, співробітників Нацполіції і обласної прокуратури. Також передавав рашистам списки загиблих українських захисників, пише ПІК.

“Крім цього, посадовець-зрадник збирав розвіддані про дислокацію і маршрути переміщення підрозділів ЗСУ на території регіону. Іншим його завданням було “інформувати” агресора про роботу об’єктів критичної інфраструктури Миколаєва та інші закриті питання, які обговорювались під час нарад у міськраді”, – йдеться у повідомленні.

Чиновник намагався залучити до розвідувально-підривної діяльності двох своїх підлеглих і ще двох мешканців міста, серед яких – старший оперуповноважений районного управління поліції.

Задокументовано, що всі вони мають прокремлівські погляди і неодноразово підтверджували це в особистих розмовах та “дописах” у соцмережах. Триває досудове розслідування, щоб притягнути до відповідальності інших учасників агентурної групи.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено