Івано-Франківськ

Від початку року на Львівщині 13 людей померли через отруєння чадним газом

За десять місяців чадним газом отруїлися 56 дітей.

57ad4afd1f 97998

Від початку року на Львівщині отруїлися чадним газом 174 людини, 13 з них  померли внаслідок отруєння.

Про це повідомили у Львівській ОВА, пише ПІК.

Завідувач анестезіолого-реанімаційного відділення №1 ЛОКЛ Олег Півень зазанчив, що отруєння чадним газом виникає, коли чадний газ накопичується у крові.

“Таким чином, організм замінює кисень у еритроцитах чадним газом, що призводить до серйозного пошкодження тканин або навіть смерті. Якщо ви думаєте, що ви отруїлися чадним газом, вийдіть на свіже повітря та зверніться за невідкладною медичною допомогою”, – йдеться у повідомленні.

За 10 місяців 2022 року 72 людини звернулися до Львівської обласної клінічної лікарні з ознаками отруєння чадним газом, у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» перебували двоє дітей.

« 61 пацієнт, перебуваючи у приймально-діагностичному відділенні, отримав гіпербаричну оксигенацію та після стабілізації стану виписаний додому. Трьох пацієнтів скерували у кардіологічне відділення, оскільки мали супутні серцево-судинні захворювання, ще двоє – потребували перебування у відділенні інтенсивної терапії. Решта пацієнтів мали легкі симптоми. Летальних випадків в області не було», – додав Олег Півень.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено