Івано-Франківськ

Ремонтують два мости: на Тернопільщині відновили роботи на трасі міжнародного значення (ФОТО)

Дорожники працюють на ділянці у межах міста Бережани.

Ремонтують два мости: на Тернопільщині відновили роботи на трасі міжнародного значення (ФОТО)

На Тернопільщині ремонтують дорогу на трасі міжнародного значення “Стрий-Ізварине”. Проводиться капітальний ремонт відрізка, до якого входять 2 мости. Про це повідомляє Укравтодор, пише ПІК.

До кінця року тут планують:

  •  На першому мосту: антикорозійне покриття, шпаклювання під проїзною частиною,  розчищення підмостового русла;
  • На другому: замінимо 2 балки, влаштувати монолітну прогонову будову, нанести гідроізоляцію, укласти 2 шари покриття з асфальтобетону, встановити перильне і металеве бар’єрне огородження.

314378675 494324469392835 3333990326380606582 n scaled

“Просимо водіїв звернути увагу на дорожні знаки, встановлені на ремонтованій ділянці. Рух транспорту відбувається у реверсному режимі”, – йдеться у повідомленні.

До слова, дорога М-30 Стрий – Ізварине з’єднує західні області зі східними. Торік у 8 областях стартував масштабний ремонт новоствореного автошляху, щоб забезпечити зручний та швидкий транспортний коридор від Львівської області до Донецької.

В умовах майже повного блокування портів України, товарообіг із союзними державами забезпечує виживання вітчизняної економіки. Він відбувається саме завдяки дорогам. Завершення ремонтних робіт на ділянках М-30 у областях допоможе збільшити пропускну здатність дороги та частково розвантажити трасу М-06 Київ – Чоп.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено