Івано-Франківськ

ГУР: Херсон повертається під контроль України, в місто заходять частини ЗСУ

Також з'явилося фото людей із прапорами України перед будівлею Херсонської обласної державної адміністрації.

56e96a0 untitled

Головне управління розвідки України повідомило, що у 11 листопада 2022 року частини Збройних сил України заходять в Херсон.

“Херсон повертається під контроль України, в місто заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів знаходяться під вогневим контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти ЗСУ будуть перешкоджані. Кожен російський солдат, який чинитиме опір, буде знищений”, – йдеться у повідомленні. 

Zapysaty 11

Також, з’явилася інформація про те, що Сили оборони України вже зайшли до Херсона, яке протягом тривалого часу залишалося під контролем окупантів.

Це у коментарі “Громадському” підтвердили місцеві жителі Херсона, місцеві журналісти та джерело з-поміж влади Херсонської області.

У соцмережах з’явилися відео, як українські захисники вдень почали заходити у місто – на будівлі Головного управління поліції вже майорить український прапор, передає Українська правда.

Перед цим соцмережами поширилося фото із, як зазначається, Шуменського мікрорайону в Херсоні. На ньому видно, як люди зустрічають українських військових. Локацію підтвердило херсонське видання «Мост».

«Локація легко впізнавана — це перехрестя вулиць Лавреньова та Івана Богуна в Шуменському мікрорайоні», пише «Мост».

Zapysaty 10

Також з’явилося фото людей із прапорами України перед будівлею Херсонської обласної державної адміністрації.

Офіційно ні українська влада, ні Генштаб ЗСУ не повідомляли про вхід Сил оборони України до Херсона. Проте високопосадовці публікували низку натяків, що вказують на це.

Zapysaty 9

Заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський закликав усіх жителів Херсона та інших населених пунктів правобережної Херсонщини найближчими днями дотримуватися максимальної обережності, мінімізувати пересування містом, не торкатися будь-яких підозрілих предметів, зокрема кинутого транспорту й техніки окупантів.

«Не намагайтеся заходити до адміністративних будівель та місць колишньої дислокації окупантів, це може бути небезпечно», — написав він у Telegram.

Нагадаємо, у четвер, 10 листопада 2022 року міноборони росії повідомила, що їхні війська відходять від Херсона та переходять на лівий берег Дніпра.  Натомість радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна не бачить ознак відступу Росії без бою, попри заяву міноборони рф.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено