Івано-Франківськ

Ідея зародилася ще рік тому: у Надвірній з металевої частини старих парт зробили велостоянку (ФОТО)

Тепер учні ліцею можуть безпечно припаркувати свої велосипеди у внутрішньому дворі ліцею.

Ідея зародилася ще рік тому: у Надвірній з металевої частини старих парт зробили велостоянку (ФОТО)

У Надвірній, біля ліцею № 1 ім. В.М.Чорновола з’явилася нова велостоянка на 15 велостійок. Ідея встановлення велостоянки народилася в ліцеї ще рік тому, її хотіли і учнівський парламент, і вчителі, і дирекція, і батьки. Але все «впиралося» в кошти. Діти зібрали біля тисячі гривень, здавши макулатуру, але того, звісно було мало. Про це повідомляють на сторінці ліцею у Фейсбук, пише ПІК.

Згодом директорка ліцею та робітники з ремонту придумали виконати велостоянку з підручних матеріалів, а саме з металевої частини старих парт.

“Чоловіки розробили макет, провели зварювальні роботи, підсипали площину землі і встановили велостоянку у внутрішньому дворі ліцею, адже так безпечніше і надійніше охороняти головний транспорт наших ліцеїстів, брама двору зачиняється на ніч, велосипеди під охороною, крім того, вони проглядаються з усіх вікон закладу”, – йдеться у повідомленні.

Після цього учні приступили до фарбування і вже на початку листопада першим символічним учнівським велосипедним заїздом у внутрішній двір ліцею, відкрили велостоянку.

ліцей Надвірна велостоянка

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено