Івано-Франківськ

Понад 850 тисяч гривень компенсації виплатив травматолог зі Стрия, з вини якого померла людина

З колишнього лікаря-травматолога Стрийської центральної районної лікарні стягнули понад 850 тисяч гривень в межах виконання судового рішення. Про це повідомили

140472

З колишнього лікаря-травматолога Стрийської центральної районної лікарні стягнули понад 850 тисяч гривень в межах виконання судового рішення.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області, пише ПІК.

У квітні 2019 року Стрийський міськрайонний суд стягнув з Стрийської районної лікарні понад 850 тис. грн компенсації матеріальної та моральної шкоди, завданої родині пацієнта, який помер через неналежне виконання лікарем медзакладу своїх службових обов’язків.

“Згодом Стрийська  окружна прокуратура звернулась до суду в інтересах Стрийської районної ради і районної лікарні про стягнення з лікаря коштів, які сплатила лікарня коштом місцевого бюджету. Суд задовольнив позов позовні вимоги прокуратури”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Судове рішення про стягнення коштів ухвалили ще на початку минулого року, однак лікар не квапився його  виконувати. На цей час державний виконавець виніс постанову про закінчення провадження – у зв’язку з повним виконанням рішення суду.

Відтак, місцевому бюджету міста Стрий повернули кошти, які на виконання рішення Стрийського міськрайонного суду лікарня сплатила як відшкодування родині чоловіка, що помер внаслідок дій її працівника під час виконання службових обов’язків.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено