Івано-Франківськ

Функції відеоаналітики у камерах відеоспостереження

Це обладнання з відеоаналітикою, що відкриває додаткові можливості щодо тотального аналізу ситуації.

1123 hik 17 scaled

Щодня навколо нас відбуваються тисячі злочинів, де страждають безневинні люди. І, звичайно ж, кожен із нас упевнений, що його це не торкнеться. І більшість із цих злочинів можна було б запобігти, якби були встановлені сучасні камери, які представлені в широкому асортименті за посиланням: http://hikvision.co.ua/ua/kamery-videonablyudeniya/ip-kamery/.

Це обладнання з відеоаналітикою, що відкриває додаткові можливості щодо тотального аналізу ситуації. Саме аналітика у вигляді дає змогу проводити аналіз на фактах, а не на емоціях.

Основні аналітичні функції у камерах спостереження

Датчик руху у кадрі

Це класична функція, яка застосовується навіть у бюджетних моделях обладнання. З цією функцією камера здатна ігнорувати марний рух у кадрі, виділяючи тільки основне. Важливо вибрати обладнання, яке здатне розпізнавати реальні об’єкти, що рухаються, і просто шарудіння листя. Це також дозволяє заощаджувати простір на жорсткому диску.

Перетин віртуальної лінії

Не менш поширеною інтелектуальною функцією є перетин віртуальної лінії – це дає можливість намалювати у кадрі вертикальну лінію, під час руху якої спрацьовуватиме датчик. У користувача буде можливість встановити напрямок цих самих ліній, розмір об’єкта для детекції і т.д. Ідеально функціонує при хорошому освітленні, а також сигнал тривоги при перетині віртуальної лінії.

Датчик вторгнення в зону

За своїм принципом, ця функція аналітики схожа на попередню. Але в цьому випадку встановлюється не конкретна лінія, а ціла зона, до якої не можна входити. І перевагою є те, що тут можна встановлювати час перебування чи відсутності у конкретній зоні. Наприклад, можна контролювати перебування співробітника у зоні контролю.

1123 hik 18

Датчик залишених чи зниклих предметів

Це спеціальний датчик залишених і зниклих предметів, який сповіщатиме вас у тому випадку, якщо з’являється або зникає певний об’єкт у встановленій зоні кадру. Також є можливість встановити час відсутності чи знаходження об’єктів у кадрі. Актуальною функція буде у різних бізнес-центрах, зонах роздрібної торгівлі, на об’єктах транспортної інфраструктури тощо.

Розпізнавання номерів авто

Це функція аналітики, яка стане основою для контролю руху автомобільного транспорту. Можна вносити номери авто в білий і чорний список, у тому числі камера можуть керувати виконавчими пристроями – автоматичними воротами та шлагбаумами.

Теплова карта

Аналітична функція, яка буде незамінною на різних підприємствах, пов’язаних з обслуговуванням клієнтам, на різних виставках, роздрібній торгівлі, парковці тощо. З’являється зображення, де встановлюються зони із підвищеною інтенсивністю руху. Червона зона – висока інтенсивність, синя зона – низька інтенсивність.

Датчик осіб

Ця функція спрямована на те, щоб виявити конкретну людину. Найчастіше для цього дана функція тільки і потрібна. Особливістю використання датчика можна вважати, що його легко обдурити, але за правильного підходу це зробити не вийде.

І все це лише основні функції аналітики, які будуть корисними для забезпечення високого рівня безпеки.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено