Івано-Франківськ

Ворог намагається наступати на двох напрямках – Генштаб

Триває двісті вісімдесят друга доба російського широкомасштабного вторгнення.

317829441 471994141780336 830479727781313638 n scaled

На Лиманському та Бахмутському напрямках ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій. На Куп’янському, Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках противник веде оборону. На Авдіївському напрямку противник намагається покращити тактичне положення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ другого грудня, пише ПІК. 

Тим часом противник продовжує зазнавати втрат.

“Так, підтверджено вогневе ураження 1 грудня поточного року району зосередження живої сили противника на тимчасово зайнятій території Запорізької області, неподалік населеного пункту Кам’янське. Втрати окупантів склали до 100 осіб пораненими. Крім того, в той же день, в Куп’янському районі Харківської області було збито ворожий гелікоптер”, – йдеться у повідомленні.

Також у місто Горлівка Донецької області, в результаті бойових дій на Бахмутському напрямку, у період з 30 листопада по 1 грудня доставлено до 70 тіл загиблих окупантів.

Українська авіація протягом поточної доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 удари по позиціях зенітних ракетних комплексів противника, а також удар по його взводному опорному пункту.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили 5 пунктів управління, позицію засобів протиповітряної оборони ворога, 2 склади боєприпасів, 9 районів зосередження особового складу і ОВТ та 4 інших важливих об’єкти противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено