Івано-Франківськ

Шойгу терміново завітав до Білорусі: підписали протокол

Підписання документів відбулося просто на аеродромі в Мачулищах, а не в будівлі Міністерства оборони чи іншого відомства.

f89f8c79ac39707b3c2e9402162a2ebd

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу 3 грудня прилетів на переговори до білоруського колеги Віктора Хреніна. Як повідомляють оборонні відомства, Москва та Мінськ домовилися внести зміни до російсько-білоруської міждержавної угоди про спільне забезпечення регіональної безпеки у військовій сфері, пише ПІК з посиланням на ТСН.

Йдеться про внесення змін до угоди між Республікою Білорусь та Російською Федерацією про спільне забезпечення регіональної безпеки у військовій сфері від 19 грудня 1997 року. Окрім цього, міністри обговорили питання двостороннього військового та військово-технічного співробітництва.

“Союзницькі відносини з Білорусією набули особливого значення в умовах безпрецедентного тиску Заходу та його неоголошеної війни проти Союзної держави”, – заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Моніторингова група “Беларускі Гаюн” звернула увагу на декілька цікавих деталей:

  1. про візит Шойгу до Білорусі у вихідний день раніше не повідомлялося.
  2. менш ніж через годину після повідомлення про приліт Шойгу до РФ Міноборони Білорусі повідомили, що Хренін та Шойгу підписали протокол про внесення змін до у документ про регіональну безпеку.
  3. підписання документів відбулося не в будівлі Міністерства оборони чи іншого відомства, а просто на аеродромі в Мачулищах. Це є нетипово і лише підкреслюють якийсь поспіх.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено