Івано-Франківськ

15-ліття від освячення храму: на свято Введення Митрополит Володимир молився на Долинщині (ФОТО)

Митрополита теплими словами вітали парох храму о. Михайло Міхней та парафіяльна молодь. 

15-ліття від освячення храму: на свято Введення Митрополит Володимир молився на Долинщині (ФОТО)

У неділю, 4 грудня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин здійснив візит на парафію Покрови Пресвятої Богородиці у селі Велика Тур’я на Долинщині. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

Зокрема, у своїй проповіді Митрополит згадав про свято Вве́дення у храм Пресвятої Діви Марії, та закликав усіх присутніх наслідувати святих Йоакима та Анну, які приходили до храму та пізнавали Господа:

«Дорогі в Христі, свято Введення в храм Пречистої Діви Марії закликає нас, щоб ми не тільки часто входили до храму Божого, але і щирим серцем і безмежною довірою молилися Богу у всіх своїх потребах. Цього святочного дня схиляємо свої голови та віддаймо наші серця Пречистій Діві Марії, увійдімо з нею у святий храм, щоб усе своє життя і життя нашої молоді посвятити Богові та рідному краю, Батьківщині-Україні. Уникаймо чварів, які шкодять і нашим родинам, і святій Церкві Христовій, і нашій молодій Українській державі. Поводьмося гідно, як діти Божі. А в цьому нам допоможе Пречиста Діва – покровителька України».

Наприкінці богослужіння відбулося мирування, після якого парох храму, діти та представники парафіяльних спільнот дякували Митрополиту Володимиру за душпастирський провід, а представники влади – за допомогу УГКЦ в часі війни та за патріотичну позицію УГКЦ в усі часи.

На завершення всі присутні у храмі співали духовний гімн України — «Боже Великий, Єдиний», а Владика Володимир уділив всім своє архієрейське благословення.

2e51e7e4 d2a0 4cd1 898c 61183836aa7f optimized scaled

604e847b d573 4a4a ac03 dee90b48d04b optimized scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено