Івано-Франківськ

У Бурштині спіймали злодія, якого підозрюють у крадіжці з багатоповерхівки

Судимий за майнові злочини мешканець Бурштина, вчинив чергову крадіжку. Фігуранта викрав майна на суму понад 20 тисяч гривень.

FB IMG 1670495097428 scaled

За допомогою до поліцейських звернувся мешканець Бурштинської територіальної громади. Чоловік повідомив, що з підвального приміщення багатоповерхівки, де проживає заявник викрадено близько десятка електроінструментів, інформує поліція області, пише ПІК.

“На місці вчинення злочину правоохоронці з’ясували, що злодій пошкодив навісний замок, проник в середину приміщення та скоїв крадіжку. Завдяки оперативній роботі галицьких поліцейських 50-річного фігуранта затримали вже за декілька годин в Бурштині”, – йдеться у повідомленні.

Під час слідчих дій поліцейські знайшли також схованку, де злодій зберігав викрадене майно. Електроінструменти вилучені та невдовзі будуть повернуті потерпілому.

Зловмисника затримали. Йому повідомлено про підозру, невдовзі суд обере запобіжний захід.

Нагадуємо, що законодавством посилено відповідальність за вчинення майнових злочинів. Будь-які крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, прирівнюються до тяжких злочинів. За це передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено