Івано-Франківськ

291 доба війни в Україні: ЗСУ завдали шість ударів по пунктах управління і зосередженнях росіян

Розпочалася двісті дев’яносто перша доба російського широкомасштабного вторгнення.

Вдала робота ЗСУ на Запоріжжі: знищено 20 одиниць ворожої техніки, 70 окупантів поранені

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу уразили 3 пункти управління та 3 райони зосередження особового складу, озброєння і військової техніки окупантів.

Про це йдеться в ранковому зверненні Генштабу 11 грудня, пише ПІК.

Головне із звернення:

  • Противник завдав 3 ракетних та 17 авіаційних ударів, а також здійснив понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • На тимчасово зайнятій території Луганської області протягом  останніх 2 тижнів російські окупанти проводять обшуки у закладах освіти. Метою є виявлення та знищення книжок українською мовою та матеріалів, що містять символіку України.
  • Росіяни з артилерії, мінометів та іншої зброї обстрілювали всі основні напрямки війни.
  • З метою поповнення некомплекту особового складу ворожих підрозділів, що діють на Сєвєродонецькому напрямку, на тимчасово окупованій території Луганської області посилено заходи примусової мобілізації. У місті Красний Луч збільшилася кількість патрулів, які перевіряють документи у чоловіків, вручають повістку та відвозять до пункту збору мобілізованих.
  • Підрозділи Сил оборони відбили атаки російських  окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Андріївка, Червонопопівка, Житлівка, Серебрянське і Білогорівка на Луганщині та Верхньокам’янське, Соледар, Бахмутське, Підгородне і Бахмут Донецької області.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено