Івано-Франківськ

Через негоду у Львові впали 119 дерев: пошкоджені машини, є прориви на електромережі

Через падіння дерев пошкоджені лінії електропередач та машини.

2 6a3a6e68 2 scaled

Станом на 15:30 год у Львові через налипання мокрого снігу і обледеніння гілок впало 119 дерев.

Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, передає ПІК з посиланням на Львівську міську раду.

За її словами, над розкриженням і вивезенням дерев працюють 24 бригади. Також працюють 2 бригади ЛКП «Львівсвітла» над ліквідацією поривів на електромережі, і 1075 двірників посипають і чистять тротуари.

«Станом на зараз через складні погодні умови у Львові впало 119 дерев. Впало 45 дерев на Сихові, 28 дерев у Франківському районі, 17 дерев у Личаківському, 13 дерев у Галицькому, 10 у Шевченківському і 7 у Залізничному районі. Із тих 119 дерев вже прибрано 84, а 35 в роботі. Працюють 24 бригади – це 102 людини і 20 одиниць техніки”, – йдеться у повідомленні.

Ірина Маруняк зазначила, що через падіння, в основному гілок дерев, пошкоджено 10 машин. Окрім цього, через падіння дерев трапилося 32 прориви на мережах ЛКП “Львівсвітло”.

“Над ліквідацією пошкоджень зараз працюють 2 бригади. Вже ліквідували 5 пошкоджень, а 27 в роботі. Роботи з ліквідації поривів на електромережі можуть проводити лише після того як розкрижать і заберуть повалені дерева. Ремонтні бригади ЛКП «Львівсвітло» будуть працювати доти, доки не ліквідують всі пошкодження», – йдеться у повідомленні.

Працівники ЛКП «Львівелектротранс» зараз чистять контактну мережу трамваї №6 і №8.

«Трамваї і тролейбуси поки на лінії не виходять. Зараз дощ припинився, то маємо надію, що контактну мережу вдасться почистити від обледеніння», – додала посадовиця.

Станом на 15:00 на вулицях міста працювало 56 одиниць техніки – це піскорозкидувачі і трактори, і 17 мотоблоків.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено