Івано-Франківськ

5 найкращих місць Європи для автотуризму

Топ 5 місць в Європі для подорожі на авто.

avtomobilnij turizm scaled

Хочете відчути всю міць свободи подорожуючи Європою за кермом, але не знаєте, куди краще вирушити? Тоді наша добірка найбільш запаморочливих місць саме для вас! Головне, не забудьте, що для круїзу за кордон потрібен міжнародний паспорт і страховка, вона не становитиме труднощів, адже тепер оформляється поліс зелена карта онлайн.

П’яноро в Італії

Цілих 100 км мальовничої траси проходить уздовж однієї з флореційських провінцій. Тут ви зможете побачити красу тосканських полів і величність Апеннінських гір. Любителі вина зможуть відвідати виноробню знаменитої Тоскани. Ті, хто вже встиг увібрати чарівність Італії, рекомендують вирушати в круїз у вересні – це найкращий час для поїздки.

Чорногорія

Вирушивши в цю країну, потрібно відвідати Которську затоку, уздовж якої тягнеться сто тридцяти кілометрова дорога. Тут вас вразить легендарна фортеця Шпаньола, розташована в Герцег-Нові, малолюдні природні пляжі і монастир Савіна.

Окремо варто згадати ресторанчики з автентичною смачною кухнею, а також можливість побувати на єдиному штучному острові в Адріатиці – Госпа-од-Шкрпьела. Щоправда, для цього доведеться залишити машину й продовжити подорож на кораблику. Помінявши транспорт, не забудьте, що страховка має бути дійсною на машину навіть, якщо ви нею не користуєтеся, тому краще продовжити поліс зелена карта онлайн.

Ельзас у Франції

Країна відома найнеймовірнішими краєвидами і трасами, але є одне місце, що стало справжньою легендою – винна дорога. Простягається вона аж на 170 км, з початком у селі Маргеленгейм і закінчується біля в’їзду в містечко Танн. Тут можна помилуватися милими будинками, що буквально потопають у виноградниках.

Ісландія

У цій країні на вас чекає неймовірна кільцева дорога. Вона охоплює цілих 18 міст, завдяки чому можна розчинитися в місцевих визначних пам’ятках. Їх настільки багато, що не перелічити. Найбільш значущими в маршруті будуть всесвітньо відомі водоспади Сельяландсфосс і Скоугафосс. Захоплюючим видовищем стануть долини гейзерів.

Від одного з водоспадів проходить стежка до перевалу, з якого відкривається вид на красивий льодовик, але він тут не один. Досить проїхати містечко Вік, і ви опинитеся біля льодовика Ватнайокюдль, котрий межує з вулканом та красивою лагуною.

Далі дорогою вас зустрічатимуть не менш цікаві краєвиди – скелясті гори, фіорди, озеро, в якому за переказами мешкає Нессі. Ті, хто вже підкорив Ісландію на автомобілі радять вирушати в дорогу з травня по вересень. У цей час можна насолодитися красою, приємною погодою і хорошими дорогами.

Норвегія

Найцікавіше місце для автоподорожі – напрямок із Бергена до Тронхейма. Захоплення викличуть казкові фіорди, альпійські пейзажі, водоспади з гірськими озерами. Справжнім відкриттям буде Лердальський тунель – він розділений печерами, які підсвічуються різними кольорами. Як і в Ісландію, Норвегію краще відвідувати з травня по вересень.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено