Івано-Франківськ

Люди Прикарпаття: другий день міжрегіонального форуму “Розвиток бізнес сектору України” (ФОТО)

Як стабілізувати економіку країни та як має функціонувати бізнес в умовах складних викликів, – основна тема дискусій форуму.

IMG 7931 scaled

Як вже розповідала ПІК, 15 та 16 грудня відбулася значуща для області та країни подія, в якій взяли участь представники центральної влади, обласних державних адміністрації, голови громад, представники бізнесу Івано-Франківщини та прифронтових областей нашої держави.

Загалом на форумі «Розвиток бізнес сектору України» відбулося вісім панельних дискусій, в яких взяли участь підприємці з прифронтових та західних регіонів  країни, представники Міністерств економіки та розвитку територій та громад, обласних державних військових адміністрацій.

Відзначимо, що на форумі голови ОВА  Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської областей, а також прифронтових регіонів підписали Меморандум про співпрацю.

Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з другого дня Форуму:

Нагадаємо, що впродовж останніх шести місяців відбувалися бізнес-тури для підприємців з прифронтових регіонів. Основна мета їх полягала в тому, щоб вони знайшли для себе на Прикарпатті новий досвід, нові контакти та  співпрацю. Адже війна вплинула негативно на всі сфери бізнесу: хтось втратив канали збуту, хтось, наприклад,  клієнтські замовлення. Звідси і виникла потреба в пошуку нових можливостей.

Додамо, що проєкт «Розвиток бізнес сектору України» реалізовує команда Івано-Франківської ТПП за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено