Івано-Франківськ

“Розвиток бізнес сектору України”: стартувала головна економічна подія року для Прикарпаття (ФОТО)

Дводенний форум – це основний та завершальний етап проєкту «Розвиток бізнес сектору України».

DSC 0221 scaled

В рамках проєкту “Розвиток бізнес сектору України” на Прикарпатті відбувалися бізнес-тури впродовж останнього півріччя, в них брали участь підприємці з восьми прифронтових регіонів України, інформує ПІК.

На Міжрегіональному бізнес-форумі 15 та 16 грудня в Івано-Франківську представлені досягнення за весь період діяльності проєкту, відбувається діалог підприємців з представниками міжнародних організацій і грантових програм підтримки бізнесу та представниками органів влади з метою синхронізації зусиль та поліпшення координації програм та проєктів, що реалізовуються в кожній області.

Серед інших заходів бізнес-форуму – проведення виставки продукції учасників проєкту, а також ознайомлення учасників проєкту з можливостями для релокації та розвитку бізнесу, які дає Івано-Франківськ, шляхом проведення туру на один із інноваційних центрів міста.

Окрім учасників бізнес-турів, на масштабному заході присутні підприємці та представники органів влади західноукраїнських областей: Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Тернопільської.

Також на форум завітало керівництво Міністерства розвитку громад і територій України, Міністерства економіки України та обласних військових адміністрацій.

Організація та проведення дводенного форуму передбачає запрошення не тільки представників міжнародних програм, що діють в Україні, а також зацікавлених сторін та бізнес-асоціацій з сусідніх європейських країн.

Нагадаємо, що проєкт «Розвиток бізнес сектору України» реалізовує команда Івано-Франківської ТПП за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та спрямований він на стабілізацію економіки країни в непростий час.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено