Івано-Франківськ

У Франківську обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання для лікування онкохворих дітей

Обладнання отримали за фінансової підтримки фонду доктора Ханса Альтшулера.

FB IMG 1671745142782 scaled

Днями онкогематологічне відділення з інтенсивною хіміотерапією за фінансової підтримки фонду доктора Ханса Альтшулера отримало медичне обладнання, яке було вкрай необхідне для лікарні. Воно допоможе ефективно лікувати дітей з онкозахворюваннями.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА/ОВА, пише ПІК.

FB IMG 1671745150234 scaled

“Медична установа отримала ламінарну шафу, яка мінімізує шкідливий вплив агресивних і токсичних речовин на медичних працівників та пацієнтів, а також запобігає витоку небезпечних речовин. Окрім того, медзаклад отримав шість моніторів пацієнта для безперервного вимірювання життєво важливих показників організму”, – йдеться у повідомленні.

Для забезпечення цілодобової інфузійної терапії, контролю кількості потрібної введеної дози лікарських хіміопрепаратів донори зі Швейцарії придбали 6 автоматичних інфузійних систем та 47 наборів для внутрішньовенного введення.

Обласна клінічна дитяча лікарня сьогодні опікується не тільки нашими місцевими дітками, але й тими, що прибули із зони ведення активних бойових дій. Зокрема, від початку повномасштабного вторгнення сюди на стаціонарне лікування потрапили понад 1500 тисячі дітей з числа внутрішньо переміщених, більше 4 тисяч – отримали медичну допомогу амбулаторно.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegra

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено