Івано-Франківськ

На Львівщині введені аварійні відключення електроенергії, – Укренерго

​​Станом на 26 грудня дефіцит потужності в енергосистемі залишається суттєвим.

Прем'єр-міністр розповів, де в Україні найскладніша ситуація з електрикою

Через перевищення лімітів споживання введені аварійні відключення у  Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Львівській, Київській областях та у м. Києві.

Про це інформує НЕК “Укренерго”, пише ПІК.

“Наявні також обмеження у системі передачі електроенергії внаслідок значних пошкоджень магістральних мереж масованими атаками росіян. У зв’язку з цим до всіх областей доведені ліміти споживання”, – зазначають в Укренерго.

На об’єктах генерації та електромережах, пошкоджених внаслідок вже дев’яти масованих російських атак, тривають ремонтні роботи, додали в “Укренерго”.

“Через масштабність та складність пошкоджень відновлення обладнання та функціонування низки ключових об’єктів вимагає значного часу. “Укренерго”, генерація та оператори систем розподілу роблять все можливе для покращення ситуації з електропостачанням в країні. Водночас ми розуміємо наміри ворога і ризики повторних атак на електромережі та електростанції. Маємо бути готовими до різних ситуацій та подбати про тих, хто цього потребує. Ми готові до будь-яких сценаріїв та за будь-яких умов відновлювати роботу енергосистеми”, – підкреслили в держкомпанії.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено