Івано-Франківськ

В Іспанії автобус зірвався в річку, загинуло шестеро людей

Рятувальники кинулися на місце події, борючись із зливою і сильною течією, щоб дістатися автобуса.

ab4bd2362f92d164 scaled

На північному заході Іспанії автобус впав з мосту в річку пізно ввечері 24 грудня, напередодні Різдва. В інциденті загинули щонайменше шестеро людей, повідомляє The Guardian.

Як пише видання, перший дзвінок до екстрених служб надійшов від автомобіліста, який проїжджав повз місце пригоди. Він повідомив, що частина захисного огородження вздовж траси між містами Луго та Віго зруйнована, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

“У темряві і під проливним дощем той, хто дзвонив, не зміг виявити жодних транспортних засобів у річці — приблизно за 40 метрів нижче моста — але сказав, що поруччя були пошкоджені нещодавно”, — йдеться у повідомленні.

Незабаром після цього з машини, яка сковзнула з дороги, надійшов дзвінок, під час якого водій повідомив екстреним службам, що автобус пірнув у річку і “наповнюється водою”. повідомляє El País.

“Рятувальники кинулися на місце події, борючись із зливою і сильною течією, щоб дістатися автобуса. Пошуки були припинені на кілька годин після того, як рано вранці 25 грудня річка перевищила поріг розливу”, – йдеться у повідомленні.

У неділю, 25 грудня, лідер регіону Галісія Альфонсо Руеда повідомив журналістам, що пошуково-рятувальним роботам допомогла перерва у дощі.

“Завжди жахливо говорити про таку аварію, але в цю пору року це ще жахливіше”, — зазначив він.

Станом на вечір 25 грудня команди екстреної допомоги все ще шукають принаймні одну зниклу безвісти людину, тоді як двоє тих, хто вижив — водій автобуса та пасажирка — були врятовані з річки у Галісії та доставлені до лікарні, повідомила місцева влада. Поліція повідомила, що перевірка водія на вживання алкоголю та наркотиків показала негативний результат.

Поліція припускає, що в автобусі було вісім людей, включно із водієм. Зупинки на маршруті включали місцеву в’язницю, і, як повідомляється, кілька пасажирів поверталися додому пізно у суботу після відвідин близьких, які перебувають ув’язнені.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено