Івано-Франківськ

У Львові відкриють гілку Франківського драмтеатру – LVIV BRANCH

Невдовзі анонсують січневий репертуар для LVIV BRANCH.

IMG 20230103 081432 scaled

У Львові відкриють гілку Івано-Франківського національного академічно драматичного театру ім. Івана Франка LVIV BRANCH, пише ПІК.

Як зазначив Ростислав Держипільський, генеральний директор- художній керівник театру, таке рішення прийняли зважаючи на численні запити львів’ян.

“Тепер ми регулярно зустрічатимемося на сценах театрів Львова та у просторі Fest Republic, де будемо грати наші знакові постановки за творами світових та українських класиків і найкращих письменників сучасності. Франківський драмтеатр любить подорожувати. Хтось з великих сказав, що подорожі – це найкращі університети. Я є учнем легендарних «заньківчан» Любові Каганової та Богдана Козака, наставником якого був Борис Тягно зі школи геніального українця Леся Курбаса”, – каже Держипільський.

Відмітив Ростислав Держипільський й свою любов до Львова.

“Зі Львівщини походить рід мого батька. Львів я дуже люблю та шаную і точно знаю, як Львів любить наших акторів, серед яких багато моїх учнів, а також всю команду Франківського драмтеатру. Тому ми хочемо бувати у Львові частіше. Я знаю, як нам сьогодні потрібні зустрічі з вами, щоб ділитися один з одним спільним духовним набутком, спільним світлом і дарувати один одному сили для перемоги над нашим одвічним ворогом – московською ордою”, – каже він.

Квитки можна придбати за посиланням.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено