Івано-Франківськ

Росіяни з білорусами розпочали спільні льотні навчання поблизу українського кордону – Генштаб

Триває 327 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково вистоїмо!
Росіяни з білорусами розпочали спільні льотні навчання поблизу українського кордону - Генштаб

Росіяни та білоруси 16 січня розпочали спільне льотно-тактичне навчання авіаційних підрозділів поблизу українського кордону. Таким чином, під виглядом спільного навчання ворог посилив бойове авіаційне угруповання в білорусі. Про це ввечері, 16 січня повідомив Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Російські окупанти протягом доби, 16 січня завдали 2 ракетних і 6 авіаційних ударів та здійснили понад 20 обстрілів з РСЗВ, зокрема і по цивільній інфраструктурі Харківської, Запорізької та Херсонської областей. Є загиблі та поранені серед мирного населення.
  • Ворожі обстріли тривають по всій лінії зіткнення.
  • На території росії іноземцям, які перебувають в черзі на отримання громадянства російської федерації, пропонують добровільно призиватися до лав ворожого війська та автоматично отримати громадянство росії.
  • Разом з тим, на полігоні Кадамовський Ростовської області, з метою підготовки та подальшого комплектування частин та підрозділів російських окупаційних військ, що беруть участь у бойових діях в Україні, очікується прибуття підрозділів з мобілізованими.
  • За наявною інформацією, у Новопскові Старобільського району Луганської області, 15 січня, під час застосування ворогом комплексу С-300, одна ракета впала на житловий будинок. Загинули дві людини.
  • У населених пунктах тимчасово захопленої території Запорізької та Херсонської областей російські загарбники посилюють контррозвідувальні та режимні заходи, проводять посилені перевірки місцевого населення. Зокрема, перевіряють мобільні телефони.
  • Українські воїни за добу уразили пункт управління, 8 районів зосередження окупантів, склад пально-мастильних матеріалів та склад боєприпасів ворога.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено