Івано-Франківськ

Зеленський сказав, що не до кінця впевнений, що путін ще живий

Глава держави зазначив, ще не знає з ким в рф вести переговори.

Зеленський сказав, що не до кінця впевнений, що путін ще живий

Президент Зеленський сумнівається, що російський диктатор Володимир путін ще живий. Він сказав про це на Українському сніданку у Давосі, пише ПІК.

Український президент сказав, що Україна три роки і навіть більше робила все, щоби звільнити свої території за допомогою дипломатії.

“Хтось не хотів, хтось не мав часу, хтось висував умови. Таких «хтось» було багато і всі із центром у Москві. Сьогодні я не дуже розумію, з ким говорити та про що говорити. Я не впевнений, що той президент росії, який іноді з’являється – телевізійники зрозуміють – на «хромакеї», що це він. Я не до кінця розумію, що він живий, чи що він приймає рішення, що за коло осіб”, – зауважив Володимир Зеленський.

Наш президент додав, що не дуже розуміє, як можна пообіцяти європейським лідерам одне, а наступного дня розпочати повномасштабне вторгнення у державу:

“Я просто не зовсім розумію, з ким ми маємо справу. Тому коли ми говоримо «мирні переговори» – я не зовсім розумію, з ким”.

До слова, раніше Зеленський говорив, що готовий до переговорів із росією. Але рф повинна звільнити всі окуповані території.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено