Івано-Франківськ

332 доба війни в Україні: українські авіатори 18 разів “вдарили” по окупантах

Також, наші захисники 20 січня збили 2 розвідувальні БпЛА «Орлан-10» та «Мерлін-ВР».

Ворог на трьох напрямках веде наступ, на чотирьох - оборону: головне від Генштабу

332 доба війни в Україні: протягом доби ворог завдав 7 ракетних (3 з яких по містах Краматорськ і Гуляйполе) та 15 авіаційних ударів. Також здійснив 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі Нікополя. Про це вранці, 21 січня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • За минулу добу Збройні Сили України відбили атаки росіян в районах населених пунктів Новоселівське, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Білогорівка, Роздолівка, Васюківка, Красна Гора, Ягідне, Бахмут, Предтечине, Водяне і Мар’їнка на Донеччині.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках у прикордонних районах з Україною утримуються певні підрозділи противника, проте наступальних угруповань ворога не виявлено. На інших напрямках тривають обстріли по всій лінії зіткнення.
  • Окупант щодня зазнає втрат у розв’язаній ним війні. За наявною інформацією, понад 300 поранених російських загарбників  знаходяться на лікуванні тільки у хірургічному відділені міської лікарні Старобільська Луганської області.
  • Для надання медичної допомоги російські окупанти використовують не лише медичні заклади тимчасово захоплених населених пунктів Херсонської області, які вже переповнені, а й обладнують дитячі садочки під польові шпиталі. Також, у центральній лікарні населеного пункту Нижні Сірогози замінено усіх лікарів, там тепер лікують лише особовий склад російських окупаційних військ.
  • Подібна ситуація склалась і у Каланчаку, де місцевих лікарів звільнили, а на їх місце привезли медичний персонал із Криму. Приходити до лікарні місцевим жителям заборонили.
  • Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління та 2 райони зосередження і склад боєприпасів окупантів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено