Івано-Франківськ

Запросив священника УПЦ МП освячувати воду: у Рівному звільнили працівника водоканалу

19 січня воду в резервуарах на насосних станціях Горбаківського водозбору освятив Михаїл Петров, представник Гощанського благочиння УПЦ МП.

Запросив священника УПЦ МП освячувати воду: у Рівному звільнили працівника водоканалу

У Рівному працівника «Рівнеоблводоканалу» звільнили після того, як він провів священника з УПЦ МП для освячення води в резервуарах водозбору. Про це пише ПІК з посиланням на Громадське.

У підприємстві повідомили, що їхній працівник привів священника з УПЦ МП на водозабір освятити воду й цим самим, мовляв, порушив пропускний режим, тож через це його звільнили.

«Начальник відділу Горбаківсько-Гориньградського водозабору служби водопровідного господарства міста Рівне написав заяву на звільнення та був звільнений», — йдеться у повідомленні. 

Сам священнослужитель заявив, що з 2008-го щороку освячує воду в резервуарах. Бачив за цей період багатьох високопосадовців на водозабірній станції, котрі сьогодні у публічній площині відхрещуються від “нашої” церкви.

«Це дикість і безглуздя! У час, коли ми боремося з російськими терористами на фронті й усіх можливих політичних майданчиках, стається оця провокація! Цинізм! Церква, яка благословляє росіян заливати кров’ю Україну однією рукою, другою святить тут воду?», – сказав голова Рівненської облради Андрій Карауш.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено