Івано-Франківськ

“Кадрові рішення”: Кирило Тимошенко йде з Офісу Президента

ЗМІ пишуть, що Тимошенко написав заяву про звільнення.

"Кадрові рішення": Кирило Тимошенко йде з Офісу Президента

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко йде з посади. Замість нього планують призначити голову військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу. Про це пише видання Українська Правда з посиланням на джерела в РНБО, передає ПІК.

Крім того, у відставку можуть піти очільники військо-цивільних адміністрацій Сумської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

Підтвердив цю інформацію і нардеп Ярослав Железняк.За його словами, ближче до лютого будуть щонайменше ще три кадрові рішення щодо Кабміну.

Нагадаємо, що раніше президент України повідомив про «кадрові рішення» щодо управлінців різного рівня.

«Вже є також кадрові рішення — частина сьогодні, частина буде завтра — щодо управлінців різного рівня в міністерствах та інших структурах центральної влади, і в регіонах, і в правоохоронній системі», — заявив Зеленський.

Вранці, 24 січня Кирило Тимошенко підтвердив, що йде із займаної посади.

«Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини. Дякую кожному очільнику обласних військових адміністрацій. Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви дійсно круті. Ви справжні воїни світла! Дякую мерам міст. За конструктив в суперечках», — написав він у Telegram.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено