Івано-Франківськ

Ворог активно веде розвідку, на окремих напрямках готується до наступу – Генштаб

Триває 343 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково вистоїмо!

Ворог активно веде розвідку, на окремих напрямках готується до наступу - Генштаб

Ворог активно веде розвідку, на окремих напрямках готується до наступу. Незважаючи на великі втрати, продовжує спроби наступу на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Про це ввечері, 1 лютого повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом доби противник завдав 2 ракетних (по цивільній інфраструктурі населених пунктів Слов’янськ та Краматорськ Донецької області) та 2 авіаційних удари. Здійснив 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню.
  • На полігонах республіки білорусь триває підготовка військ противника. В той же час, у прикордонних з Україною районах, окупант утримує визначені підрозділи, не припиняє здійснювати мінометні та артилерійські обстріли по районах українських населених пунктів.
  • Противник продовжує використовувати цивільну інфраструктуру на тимчасово захопленій території у власних цілях. Так, міську лікарню Дніпрорудного Запорізької області російські окупанти використовують як військовий шпиталь. Медикаменти та лікарів-хірургів привезено з російської федерації.
  • У Старобільську Луганської області, російська окупаційна влада примушує людей віддавати дітей віком від 6 років до такого собі козацько-кадетського корпусу для начебто «правильного патріотичного виховання». Людям, які відмовляються віддавати своїх дітей до зазначеного корпусу, погрожують позбавленням батьківських прав.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ за добу уразили 3 райони зосередження живої сили та пункт управління окупантів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено