Івано-Франківськ

В організаторів п’яних вечірок у Києві вилучили речі для створення порноконтенту

Поліція провели обшуки квартир у Києві та Івано-Франківській області.

FB IMG 1675329706829 scaled

Як повідомляла ПІК, країну сколихнула ситуація із п’яними вечірками у Києві, де молодики знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу.

Першого лютого слідчі поліції Київщини разом із оперативниками кримінальної поліції НПУ та прокурорами столичної області провели обшуки за місцем мешкання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області. 

Про це повідомляє Андрій Нєбитов, глава Нацполіції у Київській області, пише ПІК.

“Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які і поширювали порно в Телеграм-каналі та Інстаграм. В ході обшуків у зловмисників вилучили речі для створення порноконтенту, мобільні телефони, готівку”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1675329704792 scaled

Двох організаторів безчинства затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

“Обом вже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. Санкція цієї статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі. Слідчі і прокурори Київської області звернуться до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Подальшу ж їх долю вирішить суд”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено