Івано-Франківськ

Активно вони роздаються завжди: у Тернопільській ОВА пояснили ажіотаж з роздачею повісток

Ситуацію з мобілізацією прокоментував голова обласної військової адміністрації Володимир Труш.

Активно вони роздаються завжди: у Тернопільській ОВА пояснили ажіотаж з роздачею повісток

У Тернопільській ОВА зазначили, повістки роздають з 24 лютого 2022 року з початку повномасштабного вторгнення росії. Окрім того,активно вони роздаються завжди. Про це сказав на брифінгу очільник області Володимир Труш, пише ПІК.

“Третє питання, те, що вчора (ред.2 лютого) було в місті Тернополі, не в області, це спеціальне відпрацювання силових структур, це спеціальна операція “Промінь”, яка проходила, і проходить по всій області. На даний час вже проведено більше 20-ти таких операцій. Не знаю, чому вона вчора викликала такий ажіотаж”,  – зауважив він.

За його словами, те що масово роздають повістки, якщо люди не хочуть брати повістки, то не хочуть воювати, то питання виникають до нас з вами, чи ми справжні українці.

“Ми, якщо справжні українці, ми не повинні ховатися від мобілізації. Виставлені блокпости – у нас в країні війна, відпрацювання територій проходило і в довоєнний час і мобілізація нікуди не ділася – вона триває. Людина, яка називає себе українцем, вона не тільки виставляє аватарку в Фейсбуці, а йде захищати свою державу”, – наголосив Труш.

До слова, Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з мотивованих громадян. Доброволець має прийти у ЦНАП, де йому пропонують 8 бригад на вибір. Якщо він хоче битися серед поліцейських – йому в «Лють». Хоче укріпити кордон, або воювати в лавах прикордонників – обирає «Сталевий Кордон».

На Тернопільщині участь в кампанії беруть п’ять ЦНАПів:

  •  у Тернополі, за адресою вулиця Князя Острозького, 6;
  •  у Кременці, за адресою вулиця Шевченка, 56;
  •  у Чорткові, за адресою вул. Тараса Шевченка, 21;
  •  у Бережанах, за адресою вулиця Банкова, 3;
  •  у Теребовлі за адресою, вул. Князя Василька, 104а.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено