Івано-Франківськ

Одним із організаторів “п’яних вечірок” виявився молодий футболіст

Як вже повідомляла ПІК, у столиці України група хлопців розважалася тим, що споювали алкоголем дівчат, а потім чинили акти сексуального

image scaled

Серед організаторів скандальних секс-вечірок у столиці України впізнали колишнього півзахисника тернопільського клубу «Нива» Магомеда Мемешева. Про це повідомляє Obozrevatel

Організатори огидних розваг та автори принизливих відео влаштовували вечірки на яких принижували дівчат, оприлюднюючи відео за їх участі та поширюючи порно-матеріали в Телеграм-каналі та Instagram.

Один з організаторів – Магомед Мамешев –  21-річний футболіст, який у 2020 році зіграв десять поєдинків у Першій лізі. У 2021-му спортсмен взяв участь у двох матчах, вийшовши на заміну та провівши загалом на полі п’ять хвилин, після чого з гравцем було розірвано контракт.

f017c221ec7ecacd877776a971dafe63 orig

Профіль гравця досі можна знайти на авторитетному порталі Transfermarkt.

304a83b402598a0df9d6d9c283yzb16e w960

«Мемешев прийшов до »Ниви« молодим, без досвіду. Нам його порекомендували з Києва. Його батько привіз на перегляд, і ми вирішили дати йому шанс. До цього Магомед грав лише у школі київського Локомотива», – розповів в інтерв’ю FanDay  про свого колишнього підопічного директора «Ниви» Андрій Тихий.

Директор клубу відмовився давати особисту характеристику футболісту, зазначивши, що в колективі той поводився нормально й нічим не вирізнявся, хоча був «хлопцем із характером».

Згодом було оприлюднено фото, де колишньому футболісту, та іншим організаторам вручили повістки в військкомат.

c69d3179532bfbf330f9e870671c6471 w640

На це користувачі соцмереж, включаючи військових, обурливо відреагували, адже Збройні сили України — це не місце покарання, куди можна кидати підозрюваних замість того, щоб провести розслідування і довести справу до суду.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено