Івано-Франківськ

Зеленський звернувся до британського парламенту: що сказав (ФОТО, ВІДЕО)

Після зустрічі із Сунаком у Великобританії, Зеленський звернувся до британського парламенту.

22 main v1675864588

Президент Володимир Зеленський під час виступу у парламенті Великої Британії заявив, що Росія програє у війні і це змінить світ.

“Ми завжди будем обрати гору над злом. Це лежить в основі наших і ваших традицій. Але як тільки старе зло переможено, нове намагається підняти голову…Але ми знаємо: свобода – переможе, ми знаємо, що Росія – програє“, – сказав Зеленський, а зал на цих словах почав аплодувати.

Він додав, що перемога змінить світ і це будуть зміни, яких світ довго потребував.

“Британія іде разом з нами до найбільшої перемоги в нашому житті. Це буде перемога над самою ідеєю війни. Після перемоги будь-який агресор – великий чи малий – знатиме, що на нього чекає у разі атаки на міжнародний порядок“, – додав президент.

Президент України Володимир Зеленський під час виступу перед британськими парламентарями у Лондоні подарував спікеру Палати представників Ліндсі Хойл шолом українського пілота.

На шоломі написано: «У нас є свобода – дайте нам крила, щоб захистити її». За словами Зеленського, шолом належить одному із найуспішніших українських асів.

Під час виступу президент закликав Захід поставити Україні бойові літаки. 

«Покидаючи два роки тому британський парламент, я дякував вам за смачний англійський чай, а сьогодні я піду з парламенту, заздалегідь дякуючи всім вам за потужні англійські літаки», – сказав він.

174351 1 large

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено