Івано-Франківськ

Окупантів в рф почали прискорено готувати на полігонах: головне зі зведення Генштабу

Триває 356 доба героїчного протистояння України проти російської навали і ми обов'язково переможемо!

Окупантів в рф почали прискорено готувати на полігонах: головне зі зведення Генштабу

На території полігону кадамовський в рф у навчальному центрі проходять підготовку орієнтовно до двох бригад російських загарбників з числа мобілізованих та «добровольців».

Окупанти проходять тритижневий курс підготовки, а окремі групи – двотижневий, що позначається на низькому рівні готовності до виконання завдань. Про це ввечері, 14 лютого повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступу на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Активно діє ворожа авіація.
  • Протягом доби російські окупанти завдали 2 ракетних удари по цивільній інфраструктурі Костянтинівки та Краматорська на Донеччині. Є поранені.  Пошкоджений палац культури, в якому працює центр видачі гуманітарної допомоги. Також уражено приміщення медичного закладу.
  • Окрім того, ворог загалом здійснив понад 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах Херсона, Очакова та Берислава. Ворожі снаряди пошкодили приватні та багатоповерхові будинки, є поранені.
  • На Куп’янському та Лиманському напрямках противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії понад 15 населених пунктів.
  • На Бахмутському напрямку мінометних та артилерійських обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.
  • На Авдіївському та Шахтарському напрямках під танкові, мінометні та артилерійські обстріли потрапили 22 населені пункти.
  • На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони понад 20 населених пунктів.
  • На Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждали передмістя та місто Херсон, а також райони понад 25 населених пунктів.
  • Авіація Сил оборони протягом доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження живої сили, 3 склади боєприпасів та 2 станції РЕБ ворога.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено