Івано-Франківськ

Стало відомо, чи варто переривати відпочинок у Карпатах через хворобу

Дилема, яка може спіткати кожного: перед довгоочікуваним відпочинком, почали турбувати проблеми зі здоров’ям.

Та чи варто переривати відпочинок через хворобу? Неважливо, чи це біль у животі, чи біль у  горлі, кашель чи проблеми із нирками. Відпочинок зіпсовано. Хтось зі сльозами на очах розпаковує валізу, а хтось, зціпивши зуби, візьме максимум з кожної хвилини активного відпочинку, от тільки з подальшими наслідками для здоров’я.

Відтепер вам не потрібно стояти перед сумнівним вибором, адже медичний центр Оксфорд Медікал вже вирішив вашу проблему! Ми відкрили сучасне багатопрофільне діагностично-лікувальне відділення в самому центрі Буковелю! Ваша відпустка врятована!

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Стало відомо, чи варто переривати відпочинок у Карпатах через хворобу

ЯКІ ПОСЛУГИ НАДАЮТЬ В ОКСФОРД МЕДІКАЛ

На даний момент у Буковелі функціонують відділення:

  •  Сімейна медицина – прийом дорослих та дітей з народження, лікування респіраторних інфекцій, захворювань травної системи, серцево-судинної патології, захворювань сечовидільної системи, допомога при отруєнні та інтоксикації.
  •  Травматології – допомога при травмах (перелом, вивих, забій, розтягнення), іммобілізація уражених кінцівок, внутрішньосуглобові блокади, видалення сторонніх тіл з м’яких тканин, лікування захворювань суглобів.
  • Хірургія – допомога при опіках, обмороженні, первинна хірургічна обробка ран, розтин та дренування гнійників, видалення доброякісних новоутворень шкіри, накладання/зняття швів, допомога при кровотечах, консультативна допомога.

Також функціонують кабінети сучасної інструментальної діагностики:

  •  УЗД для дорослих та дітей на апараті експерт-класу;
  •  рентгенографія;
  •  комп’ютерна томографія (КТ)

Доступна послуга забору матеріалу для проведення лабораторної діагностики (загально клінічні дослідження, гормональна панель, діагностика інфекційних захворювань та ін.)

ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ САМЕ ОКСФОРД МЕДІКАЛ?

У ту хвилину, коли ви читаєте цю статтю, ми впроваджуємо та готуємося до анонсування нових послуг. Незважаючи на нестабільну ситуацію, Оксфорд Медікал долає всі обставини і продовжує надавати високоякісну медичну допомогу кожному, хто цього потребує.

Ми роками вивчали і продовжуємо вивчати потреби наших пацієнтів. Ми робили помилки і водночас досягали неабияких висот. Ми вдосконалюємося. Ми навчаємося. Ми піклуємося.

Ми завжди поруч і завжди відкриваємо нові заклади, щоб бути ближчими до наших пацієнтів.  Відтепер Оксфорд Медікал відчиняє свої двері і в Буковелі!

Ми працюємо без вихідних – 24/7. Також ми пропонуємо послугу виклику лікаря чи медсестри і виклик бригади швидкої медичної допомоги (навіть до схилу гір) за номером.

Тому ви можете спокійно планувати свій довгоочікуваний відпочинок і запам’ятовувати кожну мить у Карпатах із позитивними емоціями. А Оксфорд Медікал потурбується про ваше здоров’я!

Наша адреса в Буковелі: урочище Вишні, 354А

Контакти: 068 7777 299, 099 7777 299, 0342 770 299

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

https://www.instagram.com/oxford_medical_bukovel/

https://bukovel.oxford-med.com.ua/

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено