Івано-Франківськ

У Болехові звітуватимуть старости: жителів громади запрошують послухати

Старости старостинських округів почнуть звітувати про роботу вже з наступного тижня.
У Болехові звітуватимуть старости: жителів громади запрошують послухати
У Болехові мешканців старостинських округів запрошують на заслуховування звітів та до активного обговорення. Про це повідомляє міська рада, пише ПІК.
  • 20 лютого, о 14.00 годині у приміщенні Будинку культури села Тисова на вул. Грушевського, 57-В відбудеться звіт старости Тисівського старостинського округу Савчука Володимира Богдановича про роботу за 2021 -2022 роки.
  • 22 лютого 2023 року о 14.00 годині у приміщенні сільського клубу с.Козаківки на вул. Б.Мандрика, 1 відбудеться звіт старости Козаківського старостинського округу Іваніва Михайла Юрійовича.
  • 23 лютого 2023 року об 11.00 годині у приміщенні сільського клубу с.Міжріччя на вулиці Кобринської, 3-А відбудеться звіт старости Міжрічанського старостинського округу Герило Лілії Михайлівни.
  • 23 лютого 2023 року о 14.00 годині у приміщенні Будинку культури с.Гузіїв на вулиці Шевченка, 17 відбудеться звіт старости Гузіївського старостинського округу Олевич Лідії Іванівни.
  • 24 лютого 2023 року о 14.00 годині у приміщенні адміністративного будинку Поляницького старостинського округу на вулиці І.Франка, 89 відбудеться звіт старости Поляницького старостинського округу Стельмаха Андрія Петровича.

Додамо, що нещодавно депутати збиралися розпустити виконавчий комітет, проте голова громади не підтримав таке рішення.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено