Івано-Франківськ

Підтримка України не припиниться ні на хвилину, – запевнив Байден у Польщі (ВІДЕО)

Союзники України не "втомляться" підтримувати її в протистоянні російській повномасштабній агресії, а Київ "ніколи не буде" переможена РФ.

f9356b4 gettyimages 1247352799

У вівторок, 21 лютого, президент США Джо Байден під час промови заявив, що НАТО не припинить підтримувати Україну, а бажання Путіна отримати нові землі не справдяться.

Про це Байден сказав у своїй промові у Польщі.

Президент США зазначив, що Путін вже не сумнівається у силі міжнародної коаліції, проте все ще сумнівається, що підтримка України триватиме довго. Байден підкреслив, що НАТО підтримуватиме Україну стільки, скільки буде необхідно.

Через рік після початку війни, Путін не сумнівається в тому, що наша коаліція сильна. Але він сумнівається, що ми продовжимо нашу підтримку України та будемо перебувати при владі. Але такого сумніву не має бути — НАТО не буде розділене, ми ніколи не зупинимось і не втомимось підтримувати Україну. Бажання Путіна отримати нову землю провалиться, а бажання українського народу вистояти й мати свободу переможе“, – сказав президент США.

Байден також наголосив, що 5 стаття статуту НАТО є “міцною як камінь”, і атака проти одного з членів є атакою проти всіх.

П’ята стаття статуту НАТО міцна як камінь, і це знає Росія. Атака проти одного з нас є атакою проти всіх нас. І це священна, сакральна істина. Минулого року США і партнери створили коаліцію, аби протистояти Росії. Але це не про ведення війни, а про той світ, в якому ми хочемо жити. Коаліція має продовжувати жити, аби будувати безпеку, мир і кращий світ“, – наголосив Джо Байден.

Прокоментував президент США і дії російського візаві Володимира Путіна, запевнивши, що йому не вдасться досягти своїх цілей в Україні.

“Диктатор, який роками відбудовував імперію, ніколи не придушить любов народу до свободи, жорстокість ніколи не зламає волю вільних людей,а Україна ніколи не буде переможена Росією. Ніколи!” – наголосив лідер США.

Нагадаємо, 21 лютого Путін звернувся до росіян.

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено