Івано-Франківськ

Путін звертається до росіян: чим лякає диктатор (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Російський диктатор путін до роковин війни в Україні зробив нову цинічну заяву.

photo 2023 02 21 12 13 28

У своєму щорічному посланні до Федеральних зборів 21 лютого кремлівський диктатор визнав, що нинішній час є “складним” для Росії, але звинуватив у цьому Сполучені Штати Америки й НАТО.

За словами путіна, РФ, яка несе колосальні втрати в Україні, збирається “крок за кроком вирішувати” нові завдання так званої спеціальної воєнної операції в Україні, пише ПІК із посиланням на Gazeta.ua.

“Ми крок за кроком обережно й послідовно вирішуватимемо завдання, які стоять перед нами”, – сказав Путін.

Він пригрозив ескалацією у війні, якщо Україна отримає далекобійну зброю:

“Захід намагається переламати хід бойових дій, збільшуючи військові поставки Києву. Одна обставина має бути зрозуміла для всіх: що більш далекобійні західні системи будуть прибувати до України, то далі ми будемо змушені відсувати загрозу від наших кордонів“.

Водночас президент РФ продовжив звинувачувати Україну й західних союзників у намірах вдарити по окупованому Криму.

“Ті, хто спланували нову атаку на Донецьк, на Донбас, чітко розуміли, що наступна мета – удар по Криму. Ми це знали та розуміли. А Київ про це відкрито каже”, – додав очільник Кремля.

Путін також заявив про нібито “захист своїх людей і свого дому”, звинувативши і офіційний Київ, і США в “потуранні нацизму”.

Водночас російський лідер декілька разів повторив, що Росія нібито не воює з Україною. В усьому, що зараз відбувається, він винуватить колективний Захід та “Київський режим”.

Захід використовує Україну як полігон проти РФ. Ми не воюємо з народом України, про це я вже багато разів говорив. Народ України став заручником режиму та його західних господарів, котрі фактично окупували цю країну у політичному, військовому, економічному сенсі. Відповідальність за розпалювання українського конфлікту за ескалацію, зростання кількості жертв повністю лежить на західних елітах”, – додав кремлівський диктатор.

НОВИНА ДОПОВНЮЄТЬСЯ…

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено