Івано-Франківськ

Потрібно 50 днів дощу: у Венеції пересохли канали (ВІДЕО)

У місті ускладнений рух водного таксі, швидкої допомоги тощо. Втім, така ситуація спостерігається й в інших частинах країни. 

Потрібно 50 днів дощу: у Венеції пересохли канали (ВІДЕО)

У Венеції, Італія через відлив та відсутність опадів пересохли канали. Італійська асоціація екологів Legambiente прогнозує, що країна може зіткнутися з новою масштабною посухою. Зазначається, що рівень води у річках та озерах на півночі країни відчутно понизився. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

“У цьому звинувачують сукупність факторів — відсутність дощу, високий тиск, повний місяць та морські течії. За словами представників Національної дослідницької ради (CNR), на відновлення нормального рівня воду у водоймах на північному заході Італії потрібно 50 днів дощу”, – йдеться у повідомленні.

Також відчутно впав рівень води на озері Гарда, а в італійських Альпах випало менше половини від звичної кількості снігу.

До слова, упродовж 15 днів у західній Європі панує антициклон, який приносить помірні температури. Зазвичай вони спостерігаються наприкінці весни. Однак, останні прогнози погоди вказують на те, що найближчими днями в Альпах таки випадуть необхідні опади та сніг.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено