Івано-Франківськ

“Може частинку поміняти, та й воно буде працювати”: Марцінків про ситуації у Колодіївці (ВІДЕО)

У вівторок, 28 лютого, відбулася щотижнева оперативна нарада в міського голови Івано-Франківська.

666 scaled

Зокрема, під час наради розглянули питання про проблеми із водопостачанням у населеному пункті Колодіївка, повідомляє ПІК.

«Колодіївка, там водопровід порвався… Як все порвано? Слухай, ти своїх менше інженерів слухай», – запитав Руслан Марцінків.

«Там все порвано. Я був там вчора… там треба все міняти», – відповів директор КП «Водоекотехпром» Віталій Савенко.

Виявляється, майже весь водопровід, який вимагає заміни, проходить територією приватних секторів. Зважаючи на це, очільник громади запропонував “ходити по хатах разом із селищним головою”.

У нас така ситуація вже була у 2021 році, але ми усунули недоліки. Тож надалі постачанням води у село йшло нормально”, – зауважила очільниця села Галина Бриндзей.

«Може частинку поміняти, та й воно буде працювати. Ну воно ж працювало? Може так кусок можна замінити. Я в 2021 році мені так само пояснювали. Ти мені не пояснюй, а роби роботу», – відповів мер очільнику «Водоканалу».

Руслан Марцінків також наголосив, що «йому не треба таких порадників, які є на «Водоканалі», відтак, запропонував їх усунути.

«В тебе є вакансія заступника, ми дамо – заступника. Ми ж тобі кажемо: поміняти кусок труби, нехай вода тече. У 2021 році поміняли шмат труби, і текла вода. Можливість є, основне, щоб бажання було», – додав обурений міський голова.

«Зроби роботу», – наголосив мер.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено