Івано-Франківськ

Грати кіно – мені не подобається: мер Франківська про дрес-код під час війни (ВІДЕО)

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків погодився на відверту розмову у авторській програмі ПІК “Відверто з Оксаною Камінською”.

4 2 scaled

Мер Івано-Франківська в авторській програмі ПІК «Відверто» з Оксаною Камінською розповів, що негативно ставиться до того, що чиновники одягають військову форму або убрання в стилі мілітарі.

«Я негативно до цього ставлюся. Ти або військовий – тоді ти у військовій формі, або ти цивільний. А грати кіно – мені таке не подобається».

На запитання ведучої, як Марцінків ставиться до того, що голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук має військовий наряд, міський голова відповів так:

«Це треба питати в кожного керівника, хто носить військову форму. Я до цього негативно ставлюся. Я єдиний раз за цей рік одягнув військову форму, але тільки через те, що підказали воїни, адже, перебуваючи на сході, цивільні привертають увагу. А коли ви у військовій формі, не так кидається в очі», – наголосив мер.

До слова, під час однієї з щотижневих нарад Руслан Марцінків навіть вигнав із засідання учасника «оперативки» за те, що він був у камуфляжному вбранні.

«Було таке. Але я ще раз повторюся, сьогодні є можливість піти і підписати контракт, або ж взяв повістку, і будеш у військовій формі. Із цим немає проблем. Тому ти або військовий, або цивільний», – додав Руслан Марцінків.

Повну відповідь Руслана Марцінківа дивіться на 35-й хвилині відео:

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено