Івано-Франківськ

Вводять ворога в оману: у Чехії виготовляють надувні HIMARS (ФОТО)

Потужність виробництва наразі становить до 50 макетів на місяць.

Вводять ворога в оману: у Чехії виготовляють надувні HIMARS (ФОТО)

У Чехії компанія Inflactech, яка спеціалізується на виготовленні надувних макетів військової техніки для введення ворога в оману, з огляду на повномасштабне вторгнення РФ в Україну запустила виробництво фальшивих HIMARS. Про це пише ПІК з посиланням на Європейську правду.

Компанія, що базується в місті Децин на півночі Чехії, виробляє понад 30 різних надувних військових макетів – від танків і бронемашин до літаків і гаубиць. 

“Надувна техніка призначена для введення в оману ворожі сили: через камери, тепловізори й радари їх змушують повірити, що вони засікли важливу ціль, і використати власну дорогу зброю для знищення “приманки” вартістю орієнтовно 100 тисяч доларів”, – йдеться у повідомленні.

Рішення про експорт надувних макетів має бути схвалений урядом Чехії, куди саме вони продаються – в Inflactech не розкривають.

“Я можу собі уявити, що, якщо ми хочемо підтримати країну-партнера, яка перебуває в скруті, то ми могли б послати їй надувні приманки. Або вона вже має їх, а якщо ні, то обов’язково отримає”, – так Фрессер відповів на питання, чи постачається продукція компанії в Україну.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено