Івано-Франківськ

Зеленський пояснив, чому вирішили утримувати оборону Бахмута

В разі окупації Бахмута російські війська зможуть піти на інші населені пункти України.

Росія знову всім збрехала, у Соледар і Бахмут перекинули підкріплення - Зеленський

Президент Володимир Зеленський пояснив, в чому полягає важливість Бахмута Донецької області, і чому українські військові продовжують тримати оборону міста-фортеці. Якщо окупантам вдасться захопити Бахмут, для Росії відкриється шлях до інших населених пунктів, повідомляє УНІАН, пише ПІК.

“Ми розуміємо, що після Бахмута вони можуть піти далі. Вони можуть піти на Краматорськ, вони можуть піти на Слов’янськ, для росіян буде відкрита дорога після Бахмута до інших міст України, в Донецькому напрямку. Ось чому наші хлопці стоять там”, – пояснив Зеленський в інтерв’ю.

Президент зазначив, що оборона Бахмута для України є тактичним рішенням. При цьому мотиви російських окупантів зовсім інші.

“Ми розуміємо, чого Росія хоче там досягти. Росії потрібна хоч якась перемога – маленька перемога – навіть зруйнувавши все в Бахмуті, просто вбивши там усіх мирних жителів”, – додав Зеленський.

Глава держави наголосив, що якщо Росія зможе “поставити свій маленький прапорець” на вершині Бахмута, це допоможе “мобілізувати російське суспільство для того, щоб створити цю ідею, що вони є такою потужною армією”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено