Івано-Франківськ

У Львові за державну зраду судитимуть колишню членкиню партії ОПЗЖ

Жінка умисно подавала негативну та упереджену думку про Україну,

332333776 738475341259547 1998662771648610516 n scaled

Служба безпеки України завершила досудове розслідування за підозрою у державній зраді щодо ексочільниці Львівської спілки проросійських громадських організацій, яка була агенткою кремля.

Зібравши масив доказової бази, слідчі спецслужби довели, що зрадниця з власної ініціативи «співпрацювала» з ворогом ще до початку повномасштабного вторгнення росії, інформує ПІК з посиланням на пресслужбу СБУ.

Виконуючи завдання спецслужб рф, жінка неодноразово виступала в програмах російських медіа під виглядом «політичного експерта» та «політика з Львівщини».

Зловмисниця умисно розпалювала негативні настрої щодо русофобії, фашизму, нацизму та радикального націоналізму в Україні.

“Такий сценарій ретельно готували російські спецслужби аби виставити Україну у світлі ворожої для росії держави. А дії зрадниці спрямовували для подальшого здійснення «денацифікації» і «демілітаризації» України під гаслом «захисту» російського народу. Як результат – збройна агресія рф та повномасштабна війна в нашій державі”, – йдеться у повідомленні.

Не оминула агента проведення підривної діяльності і на Львівщині. За завдання кураторів вона:

  • – організовувала масові акції протесту та проводила інформаційно- пропагандистську діяльності;
  • – створювала картини ідеологічних та суспільно-політичних ситуацій вигідних для рф;
  • – поширювала сепаратистські настрої на Львівщині, які повинні були погіршити внутрішньо-регіональні зв’язки між громадянами України.

Станом на зараз завершено досудове розслідування у межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану). Обвинувальний акт стосовно зловмисниці скерували до суду.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено