Івано-Франківськ

Я жонатий: важкопоранений воїн під Бахмутом підняв настрій медикам (ФОТО)

Попри сильне поранення, він ще мав сили пожартувати.

Я жонатий: важкопоранений воїн під Бахмутом підняв настрій медикам (ФОТО)

Під Бахмутом важкопоранений військовий підняв настрій медикам, які надавали йому допомогу та журналістам. Про це повідомили Сухопутні війська Збройних Сил України й оприлюднили відповідне фото, пише ПІК.

“Вона каже журналістам про важкопораненого: «Дивіться, він мені моргає!». А той ледь може говорити. Напівпритомний, із крапельницями та кисневою маскою на обличчі, боєць, якого щойно поранило під час спроби росіян штурмувати наші позиції, звідкись знаходить у собі сили підняти руку з обручкою на безіменному пальці та сказати: “Я жонатий!”, – йдеться у повідомленні.

Лікарка червоніє, а Бахмутський медичний стабілізаційний пункт в цю ж секунду заливається сміхом — навіть тут, серед крові та болі, знаходиться місце для світлого.

“Медикиню Інну Муцук, — каже авторка знімку, прес-офіцерка «Холодного Яру» Ірина Рибакова, — відпускають до нас у такі собі відрядження. Як волонтерка, вона місяцями допомагає на стабпункті. І, хоч це дуже непроста робота, важка і фізично, і морально, у медиків трапляються й такі веселі випадки”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено