Івано-Франківськ

На Тернопільщині жінка вкрала у сусідки понад 300 тисяч гривень

Зловмисниця на власні потреби витратила майже все.

d5728fbf81a344ebf8154998242a2ec9 w640

Про зникнення великої суми грошей потерпіла дізналася випадково й одразу зателефонувала до поліції. Жінка розповіла, що з її сховку щезло 343 тисячі гривень.

Про це інформує пресслужба поліції Тернопільщини, пише ПІК.

Потерпіла – внутрішньо переміщена особа 1944 року народження, яка уже рік  живе в Тернополі. Вона разом з двома тернополянками орендувала в обласному центрі будинок.

“Переселенка мала заощадження і зберігала їх вшитими у підкладку сумки. Про те, що коштів не залишилося, дізналася, коли до неї прийшла дочка, аби позичити гроші. Жінка відкрила сховок і виявила з 343 тисяч гривень лише 9 тисяч”, – йдеться у повідомленні.

Жінка викликала поліцію і сказала, що підозрює сусідку по будинку, оскільки остання два дні тому з’їхала без попередження.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили місцеперебування ймовірної підозрюваної. Жінка перебувала у Бучачі, а коли до неї прийшли слідчі, то одразу зізналася у крадіжці. Вона розповіла, що мала ключ від кімнати сусідки і впродовж кількох місяців витягувала зі сховку гроші.

“Зловмисниця на власні потреби витратила майже все. Потерпілій повернула близько 70 тисяч”, – повідомляють у поліції.

24-річній жінці інкримінують частину 4 статті 185 ККУ. Вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено