Івано-Франківськ

У Ялті на території турбаз розмістили 1000 російських військових – Генштаб ЗСУ

Триває 384 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково переможемо!
У Ялті на території турбаз розмістили 1000 російських військових - Генштаб ЗСУ

У Ялті, на території прибережних турбаз і пансіонатів протягом останніх декількох діб, розмістили додатково близько тисячі військовослужбовців ворога. Про це ввечері, 14 березня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

“У зв’язку з цим повністю перекрито найближчі вулиці та вся пляжна зона, розставлені додаткові блокпости та вдвічі збільшено кількість піших патрулів. Помічені обладнання інженерних загороджень та окопів і бліндажів на самій території баз відпочинків в безпосередній близькості до місць базування окупантів. Також збільшена кількість навчальних стрільб з різних видів озброєння в напрямку моря”, – йдеться у повідомленні.

Головне зі зведення Генштабу:

  • Протягом минулої доби, в Абрикосівці на Херсонщині противник, за активної підтримки місцевої окупаційної так званої “влади” здійснював фільтраційні заходи стосовно місцевого населення.
  • Причиною обшуків приватних будинків стало влучання Силами оборони України в місце базування одного з підрозділів армії рф. В результаті повністю знищено 4 одиниці броньованої техніки (БМП/САУ) та щонайменше 15 окупантів. Кількість поранених перевіряється і уточнюється.
  • Авіація Сил оборони за добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 райони зосередження особового складу противника.
  • Противник не полишає спроб щодо виходу на адміністративний кордон Донецької та Луганської областей.
  • Протягом доби агресор завдав 30 авіаційних та 8 ракетних ударів, один з яких – по місту Краматорськ. Пошкоджено триповерхову житлову будівлю, є загиблі і поранені серед місцевого населення.
  • Ще одного ракетного удару окупанти завдали по місту Затока Одеської області – уламками ракети пошкоджена одну з будівель дитячого навчального закладу “Золота Рибка”. Жертв та втрат серед місцевого населення немає.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено