Івано-Франківськ

Зеленський провів засідання Ставки: чи будуть ЗСУ утримувати Бахмут

Головною темою була оборона Бахмута.

Зеленський провів засідання Ставки: чи будуть ЗСУ утримувати Бахмут

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 14 березня провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Члени Ставки розглянули перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку. Усі погодились, що слід і надалі утримувати й захищати Бахмут. Про це повідомляє Офіс Президента, пише ПІК.

«Розглянувши хід оборонної операції на Бахмутському напрямку, всі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання та захисту міста Бахмута», – йдеться у повідомленні.

Також на засіданні порушувалися питання забезпечення озброєнням та боєприпасами підрозділів ЗСУ на передовій та обговорювалися темпи надходження техніки та озброєння від партнерів України.

Найбільш інтенсивні бої йдуть на Бахмутському напрямку вже не перший місяць. Росія кидає суттєві сили на захоплення міста, однак ЗСУ контролюють ситуацію.

У засіданні взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено