Івано-Франківськ

Франківців кличуть на відкриту зустріч із незалежним видавництвом ist publishing

Для участі необхідно зареєструватися.

anons zustrichi 16.03

 

Франківців запрошують на відкриту зустріч із незалежним видавництвом ist publishing, яка відбудеться 16 березня, о 18:00.

У центрі розмови – серія книжок warning books series, яку в ist publishing започаткували у 2022 році у відповідь на повномасштабне вторгнення російської армії в Україну.

ist publishing своїми проєктами формує інтереси аудиторії до інтелектуального нон-фікшну (це будь-який медіаконтент, який намагається добросовісно передати інформацію лише про реальний світ, а не ґрунтуватися на уяві).

Місце зустрічі: Промприлад. Реновація, 3 поверх, простір Multimedia lab (вул. Української Перемоги, 23, м. Івано-Франківськ)

Подія за участі: Катерини Носко – співзасновниці видавництва ist publishing і культурної менеджерки, Марії Бліндюк – літературної критикині, журналістки, а також Тараса Малого – культурного менеджера, координатора програми «Читай».

Вхід на подію вільний, та кількість місць обмежена фізичним подієвим простором, тому організатори просять про коротку реєстрацію: https://forms.gle/2NoyaqPWk9c4J4U96

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено