Івано-Франківськ

“Це несправедливо, коли у бійців є відчуття ніби для тих, хто у тилу війна вже скінчилася”, – Зеленський 

І надалі варто допомагати фронту, підтримувати наших бійців, та пам'ятати, що жорстока війна триває.

IMG 20230327 073144 scaled

У вечірньому зверненні 26 березня Президент України Володимир Зеленський звернувся до мешканців тилових областей та зазначив, що у бійців є відчуття наче для тилу війна вже закінчилася.

“Це неправильно, несправедливо – коли у наших бійців, які приїжджають з передової, з’являється таке відчуття, ніби для багатьох у тилу війна вже скінчилася. Для тих, хто не просто далеко від Донеччини чи Нікополя, від Салтівки, від прикордонних районів Сумщини, від Запоріжжя… А хто подумки – далеко від окопів, від щоденного болю українців”, – сказав він.

Президент наголосив, що і надалі варто допомагати фронту, підтримувати наших бійців, бо саме завдяки нашим воїнам реальні бойові дії йдуть дійсно географічно далеко від багатьох.

“Зараз так само, як і рік тому, важливо, щоб якнайбільше українців допомагали захисту держави, допомагали акумуляції світової підтримки заради нашої перемоги. Дорогі українці! Підтримуйте наших бійців завжди, коли це можливо. Не забувайте і про збори волонтерів – і долучайтеся, коли маєте змогу”, – наголосив Зеленський.

Звернувся глава держави і надалі активно поширювати правду про російську агресію в інформаційному просторі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено