Івано-Франківськ

Є травми на тілі: у Дніпрі раптово помер 4-річний хлопчик

Сталося це на вулиці Айдарівській, у житловому районі міста Таромське.

Є травми на тілі: у Дніпрі раптово помер 4-річний хлопчик

У четвер, 30 березня, у Дніпрі помер маленький хлопчик, якому було 4 роки. У дитини було виявлено травми на тілі, однак поки невідомо, чи пов’язані вони із його загибеллю. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

Як зазначила спікерка правоохоронних органів, причину смерті хлопчика поки встановлюють. Власне, триває судово-медична експертиза. Однак, за попередньою інформацією, справді на тілі хлопчика помітили тілесні ушкодження.

“Дійсно на тілі хлопчика 2018 року народження виявили тілесні ушкодження. Ми не знаємо, чи можуть вони бути пов’язані з його загибеллю. У нас є певні пояснення від батьків щодо тих синців, які є на тілі дитини, але я не хочу забігати наперед”,– констатувала Ганна Старчевська.

Окрім того, вона зазначила, що батьки одразу викликали швидку допомогу. А от до правоохоронців звернулись медики після того, як приїхали на виклик.

До слова, як зазначають анонімні телеграм-канали, було виявлено у хлопчика на лобі забій і синець біля паху. Існує неофіційна версія, що дитина під час гри випадково вдарилась головою об двері, після чого лягла на диван, почала їсти печиво, а через певний час – задихнулася. Поліція поки що це не підтвердила. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено